Verkställande ledning

Anders Jansson VD och koncernchef

Anders Jansson är VD för Precomp Solutions AB, samt koncernchef. Född 1967. Anställd i Precomp Solutions sedan 2011.
Anders är affärsekonom från IHM Göteborg. Tidigare karriär inom AB Volvo.

 

Stefan Inhammar VD PS EAD och vVD, Fabrikschef PS AB

Stefan Inhammar är VD för Precomp Solutions EAD samt vVD och fabrikschef för Precomp Solutions AB. Född 1966. Anställdes 1998, arbetade 5 år på annat företag, men var tillbaka i Precompfamiljen 2015. Stefan har en teknisk bakgrund med lång erfarenhet inom teknik, marknad/försäljning och organisationsutveckling. Tidigare karriär som affärsområdeschef på Ravema.

 

Martin West Marknads och säljchef

Martin West är marknads och säljchef för Precomp Solutions AB. Född 1973. Anställd i Precomp Solutions sedan 2011.
Martin är teknologie doktor och civilingenjör i industriell ekonomi, båda vid Linköpings Tekniska Högskola, samt har forskat och undervisat vid Wharton School, University of Pennsylvania, USA. Tidigare karriär inom AB Volvo.

 

Pernilla Geidvall Ekonomichef

Pernilla Geidvall är Ekonomichef för Precomp Solutions AB. Född 1970. Anställd i Precomp Solutions sedan 2018. Pernilla har studerat vid Högskolan i Skövde och är Civilekonom. Tidigare karriär på bl.a. XR Logistik, Volvo Powertrain och Handelsbanken.

 

Christian Andersson Kvalitets och Miljöchef

Christian Andersson är Kvalitets och Miljöchef för Precomp Solutions AB. Född 1974. Anställd i Precomp Solutions sedan 2010. Christian är gymnasieingenjör. Anställdes på Precomp Solutions 1995, arbetade 2 år på annat företag, men var tillbaka i Precompfamiljen 2010. Christian har en tidigare karriär på Johnson Controls.