Precomp Solutions söker underhållstekniker

Precomp Solutions AB är ett av Europas ledande företag inom avancerad plåtbearbetning med finklippning som specialitet. Våra kunder finns främst inom fordonsindustrin. Vi har egen verktygsavdelning med utveckling och tillverkning av finklippningsverktyg och konventionella plåtbearbetningsverktyg. Företaget är certifierat enligt ISO/TS 16949 samt ISO 14001.
Precomp Solutions AB omsätter drygt 150 MSEK och har 120 anställda vid produktionsenheterna i Sverige och Bulgarien.

Vad vi skapar påverkar människors säkerhet. På jobbet, på fritiden eller på vägen däremellan.

Vill du vara med på en framgångsresa? Känner du dig motiverad av att få påverka, vara en del av utvecklingen och att lyfta ett traditionsrikt företag in i 2000-talet? För att förstärka vårt team och möta en fortsatt expansion söker vi  

2 st underhållstekniker

Din roll som underhållstekniker hos oss innebär att du tillsammans med dina kollegor ska säkerställa produktionsutrustningens driftssäkerhet.

Du kommer att arbeta med service och reparationer av utrusning och fastighet både förebyggande, förbättrande och avhjälpande.

Det ingår även i tjänsten att ansvara för kvalitetet på eget utfört arbete, säkerställa ordning och reda på arbetsplatsen, påtala eventuella brister och fel, att arbeta efter fastställda direktiv i kvalitetshandboken samt att utföra arbetet på säkerhets- och miljömässigt säkert sätt.

Då vi ser en stor efterfrågan på våra produkter och ständigt behöver förbättra oss, kommer du att bli en viktig del i vårt förbättringsarbete.

KVALIFIKATIONER

  • verkstadsutbildning
  • erfarenhet från underhållsarbete från verkstadsindustri
  • erfarenhet inom något/några av dessa områden; el, hydraulik, pneumatik och mekanik, skärteknik
  • behärska svenska i tal och skrift
  • ha kunskaper i engelska eller tyska språket i tal och skrift
  • heta arbeten, truckkort och B-korkort är meriterande

 

Underhållsavdelningen är en viktig del i produktionskedjan. För att göra ett bra jobb tror vi därför att du som söker är en serviceinriktat, stresstålig och samarbetsvillig person. Du ska ha en analytisk förmåga att identifiera, föreslå och genomföra förbättringar på produktionsutrustningen.

Om du tycker att ovanstående verkar intressant är du välkommen att kontakta vår underhållschef Pelle Lindhe på telefon 0321-530 830 eller 0707-75 64 01, för utförlig beskrivning av ovanstående arbetsuppgifter.

Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Skicka dina skriftliga ansökningshandlingar märkta Ref ”Underhållstekniker 16”till jobb@precomp.com eller till nedanstående adress:

                                             

Precomp Solutions AB

Att: Unni Kiil
Box 194
523 24 ULRICEHAMN