Lediga tjänster

Precomp Solutions AB är ett företag med fokus på utveckling, tillverkning och försäljning av avancerade och sammansatta plåtdetaljer för fordons- och verkstadsindustrin. Företaget är ett av Europas ledande inom avancerad plåtbearbetning med finklippning som specialitet. Våra kunder finns främst inom fordonsindustrin men även ett flertal andra branscher finns representerade. Vi har egen verktygsavdelning med utveckling och tillverkning av finklippningsverktyg och konventionella plåtbearbetningsverktyg. Företaget är certifierat enligt ISO/TS 16949 samt ISO 14001. 

Precomp Solutions AB omsätter drygt 170 MSEK och har 120 anställda vid produktionsenheterna i Sverige och Bulgarien.
 

Vill du vara med på en framgångsresa? Känner du dig motiverad av att få påverka, vara en del av utvecklingen och att lyfta ett traditionsrikt företag in i framtiden?

För att förstärka vårt team och möta en fortsatt expansion söker vi:

 

1 Produktionstekniker

Som produktionstekniker jobbar du med att effektivisera produktionsprocessen. Du är delaktig i alla delarna av produktionen; du förbättrar, genomför och mäter effekten av ändringen. Du styr och följer hela processen, från kalkyl till färdig produkt.  Jobbet är något för dig som gillar utmaningar och vill jobba med att optimera processerna för maximal utdelning.

Vi tror att du är en tekniker som brinner för att lösa problem. Vi söker dig som är driven, ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga.

 

1 Flödestekniker

Som flödestekniker jobbar du med att tillsammans med produktionstekniker och produktionsledare driva förbättringsarbetet i produktionen. Du ska medverka i produktivitets- och effektivitetsförbättringar.  I arbetet ingår att bistå operatörer och maskinansvariga vid maskinproblem, upprätta och uppdatera ställ-, operations- och kontrollinstruktioner. I tjänsten ingår även att driva leverantörsreklamationer.

Vi söker dig som är positiv, kreativ, strukturerad, noggrann och gillar att jobba både självständigt och i team, en problemlösare som är lyhörd och engagerad tar sig an sina uppgifter.

 

För detaljer om tjänsterna ovan kan du vända dig till chef för produktionsteknik Pelle Lindhe på 070-775 64 01.

Eftersom urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Lämna din intresseanmälan eller dina skriftliga ansökningshandlingar märkta Ref ”PT 17” eller ”FT 17 ” till jobb@precomp.com eller till adressen längst ned på sidan.

                                                          

Maskinoperatör

Din roll som maskinoperatör i våra finklippningspressar innebär att du tillsammans med dina kollegor ska säkerställa hög kvalité på våra detaljer och arbeta med förbättringar i våra processer.

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse. Du bör ha erfarenhet som maskinoperatör. Du är positiv, strukturerad, noggrann och gillar att jobba både självständigt och i team.

För detaljer om tjänsten kan du vända dig till produktionsledare Ulf Carlborg på 070-733 84 44.

Eftersom urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Lämna din intresseanmälan eller dina skriftliga ansökningshandlingar märkta Ref ”Maskinoperatör 17” till jobb@precomp.com eller till adressen under: 

 

Precomp Solutions AB
Att: Unni Kiil
precomplogga
Box 194
523 24 ULRICEHAMN