Lediga tjänster

Precomp Solutions AB är ett företag med fokus på utveckling, tillverkning och försäljning av avancerade och sammansatta plåtdetaljer för fordons- och verkstadsindustrin. Företaget är ett av Europas ledande inom avancerad plåtbearbetning med finklippning som specialitet. Våra kunder finns främst inom fordonsindustrin men även ett flertal andra branscher finns representerade. Vi har egen verktygsavdelning med utveckling och tillverkning av finklippningsverktyg och konventionella plåtbearbetningsverktyg. Företaget är certifierat enligt ISO/TS 16949 samt ISO 14001. 

Precomp Solutions AB omsätter drygt 150 MSEK och har 120 anställda vid produktionsenheterna i Sverige och Bulgarien.
 

Vill du jobba med verktygens Rolls-Royce, med toleranser ned till ett fåtal µm? Vill du ingå i ett team med 13 verktygsmakare? Vill du jobba med de mest krävande kunderna inom den tyska fordonsindustrin?

Inför kommande års expansion behöver vi utöka vår verktygsavdelning i Ulricehamn. Vi söker därför för nytillverkning och underhåll av verktyg för plåtbearbetning:

Erfaren Verktygsmakare

 KVALIFIKATIONER

  • Verktygsmakarutbildning eller motsvarande.
  • Minst tre års erfarenhet av arbete som verktygsmakare.
  • Du bör ha bred erfarenhet av mätteknik och ritningsläsning.
  • Erfarenhet av plåtbearbetningsbranschen är meriterande.

Till båda tjänsterna söker vi personer som är noggranna, resultatinriktade och initiativrika, med stort intresse för verktygstekniska frågor och som har lätt för att samarbeta över funktionsgränserna med övriga avdelningar på företaget.

 

Om du tycker att ovanstående verkar intressant är du välkommen att kontakta vår verktygschef Morgan Rehnström, som kan ge dig en mer utförlig beskrivning av ovanstående arbetsuppgifter, på telefon 0321-53 08 40 eller 0706-66 22 28.

Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Skicka dina skriftliga ansökningshandlingar märkta CNC respektive Verktygsmakare till unni.kiil@precomp.com eller till nedanstående adress:

                                                          

2 st underhållstekniker

Din roll som underhållstekniker hos oss innebär att du tillsammans med dina kollegor ska säkerställa produktionsutrustningens driftssäkerhet.

Du kommer att arbeta med service och reparationer av utrusning och fastighet både förebyggande, förbättrande och avhjälpande.

Det ingår även i tjänsten att ansvara för kvalitetet på eget utfört arbete, säkerställa ordning och reda på arbetsplatsen, påtala eventuella brister och fel, att arbeta efter fastställda direktiv i kvalitetshandboken samt att utföra arbetet på säkerhets- och miljömässigt säkert sätt.

Då vi ser en stor efterfrågan på våra produkter och ständigt behöver förbättra oss, kommer du att bli en viktig del i vårt förbättringsarbete.

KVALIFIKATIONER

  • verkstadsutbildning
  • erfarenhet från underhållsarbete från verkstadsindustri
  • erfarenhet inom något/några av dessa områden; el, hydraulik, pneumatik och mekanik, skärteknik
  • behärska svenska i tal och skrift
  • ha kunskaper i engelska eller tyska språket i tal och skrift
  • heta arbeten, truckkort och B-korkort är meriterande

 

Underhållsavdelningen är en viktig del i produktionskedjan. För att göra ett bra jobb tror vi därför att du som söker är en serviceinriktat, stresstålig och samarbetsvillig person. Du ska ha en analytisk förmåga att identifiera, föreslå och genomföra förbättringar på produktionsutrustningen.

Om du tycker att ovanstående verkar intressant är du välkommen att kontakta vår underhållschef Pelle Lindhe på telefon 0321-530 830 eller 0707-75 64 01, för utförlig beskrivning av ovanstående arbetsuppgifter.

Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Skicka dina skriftliga ansökningshandlingar märkta Ref ”Underhållstekniker 16”till jobb@precomp.com eller till nedanstående adress:

Precomp Solutions AB
Att: Unni Kiil
precomplogga
Box 194
523 24 ULRICEHAMN